sâmbătă, 19 septembrie 2009

Revenire

Nu, nu este vorba de revenirea economica (!) ci de revenirea mea pe acest blog, abandonat din propria mea nepasare. Mea culpa!
De la ultima mea postare s-au petrecut multe in viata noastra publica, dar si privata. Au avut loc alegeri europarlamentare iar romanii au trimis la Bruxelles fel de fel de persoane, in total 33, care de care mai... Nu mai spun, ma abtin! Oricum, noi romanii nu ne dezmintim, ne facem de ras nu numai in interior dar - si mai grav - si in exterior. Si mai ne plangem ca suntem ignorati sa ridiculizati. Cu o asa clasa politica nici nu putem avea o alta pretentie.
Ei, acum, toata lumea se agita in vederea alegerilor prezidentiale ce vor avea loc pe 22 nov. si pe 06 dec. a.c. Si toate tunurile sunt puse pe actualul Presedinte, pentru ca de-a lungul celor cinci ani de mandat a rascolit multe musuroaie de termite. Aceasta campanie se desfasoara in plina criza economica, peste care se suprapune greva magistratilor ce are un substrat politic si mai putin unul revendicativ salarial. De altfel, pentru luna viitoare se anunta o mare greva generala a sindicalistilor din cauza noii legi a salarizarii pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea in Parlament. Toamna nu e numai sezonul ploilor ci si al grevelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu