vineri, 25 decembrie 2009

"Supararea" mea

Da, m-am suparat rau de tot pe Presedintele nostru. Adica, cum vine asta? Mr & Mrs Obama le-au transmis americanilor urarile si felicitarile lor cu acazia Craciunului de anul acesta printr-un mesaj video de la...gura sobei - ma rog, semineului - in timp ce Dl Basescu ne-a transmis un mesaj, cu acelasi prilej, scrCursivis. Si acesta destul de lapidar si rece!
Dar nu numai pe mine m-a suparat Basescu. Cel mai mult i-a suparat pe cei de la Realitatea TV. Si pentru ca supararea era asa de mare, au invitat-o sa comenteze acest fapt pe o fosta consiliera sau ambasador itinerant de-a lui Constantinescu, cu un nume cam exotic, Pralong. Desigur, invitata era pe linia celebrului post tv dar, la un moment dat, i-a scapat un porumbel din gura cand a spus ca oricum ar fi procedat Basescu, tot ar fi fost criticat. Q.e.d.
Ceea ce uita realizatorii acestui post tv, adversar fatis al Presedintelui, este faptul ca la noi nu exista traditia transmiterii de mesaje de Craciun ci de Anul Nou. Si, in orice caz, nu cu cainele familiei alaturi. Dar asa suntem noi, snobi. Fiecare popor are traditiile sale; lucru pe care-l uita cei de la RTV. Dar cuvantul "stapanului" e lege.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu