joi, 31 decembrie 2009

Un nou an : 2010 !

Azi este prima zi a noului an in care am intrat de cateva ore; chiar daca cei de la antipod - vezi Hawaii - inca mai sunt in 2009. Si ce daca, ce ne pasa noua? Noi cu noi, ei cu ei. Sau, altfel spus, noi cu saracia noastra ( si neamul, cum spunea poetul), ei cu bunastarea cu care s-au obisnuit, chiar daca se spune ca criza economica a afectat intreg mapamondul.
Daca ar fi sa ma uit putin in perspectiva anului ce abia a inceput, ar trebui sa dau copy/paste pe insemnarea mea de pe acest blog din 02 ianuarie 2009. Cam aceleasi probleme vom avea si anul acesta, deja anuntate de Primulministru, acelasi de anul trecut; doar componenta guvernului difera. Se poate spune, deci, acelasi PM, aceleasi probleme. Adica : scumpiri la alimente si servicii, inghetarea salariilor si pensiilor, disponibilizari in randul bugetarilor. Mai pe scurt si dupa expresia PM, trebuie sa strangem cureaua in continuare. Daca mai avem gauri!
Si cum romanii sunt un popor de optimisti, ei spera ca intr-un viitor apropiat va rasari soarele si pe strada lor. Dovada este faptul ca - cum, necum - ei au petrecut revelionul ca in fiecare an, poate cu mai putin fast si mai putine...pocnitori. Oricum, LA MULTI ANI noua, tuturor!

2 comentarii:

 1. la multi ani! si toate cele bune!...

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna!
  la multi ani!
  arunca si tu o scurta privire pe blogul meu
  www.questioare.com
  si daca iti place ce gasesti acolo, adauga-ma in blogroll-ul tau.
  multumesc si un an plin de realizari!

  RăspundețiȘtergere