luni, 18 ianuarie 2010

Cine se aseamana...

Poate nu mi-ar fi atras atentia ultima gaselnita a lui M.Geoana, zis si Prostanacul, pentru a-si motiva esecul din 06 decembrie 2009 de la alegerile prezidentiale, prin care evoca, chipurile, forte paranormale, ezoterice concentrate de Basescu impotriva lui in ultima confruntare televizata, daca nu ar fi iesit "pe piata" insasi sotia excandidatului Geoana. Si asta doar la o zi distanta dupa ce consortul, la aceeasi televiziune, debitase nonsalant aceeasi ineptie, demna de SF. Asta zic si eu buna coordonare in familie, acelasi punct de vedere; nu stiu, dar nu e timpul trecut sa aflam, daca si soacra impartaseste acelasi punct de vedere.
Si arhitecta noastra, soata lui Geoana, azi presedinta a CRR si sefa a unui ONG ce se ocupa de cancerul mamar, marturiseste fara sa clipeasca cum in timpul dezbaterii finale de la Parlament, dintre sotul sau si Basescu, a simtit ca e cuprinsa de o slabiciune inexplicabila si cum o parasesc puterile, fara a putea reactiona. Atunci si-a dat seama ca e vorba de un atac extrasenzorial venit dinspre camerele de luat vederi, un fel de levitatie, ce mai, voodoo in toata regula. Asta n-a impiedicat-o sa-si scoata rujul din poseta si sa dea cu el pe buze in fata asistentei si a celor ce urmareau transmisia. Si asa cea care se voia prima doamna a tarii si-a dat in petic.
Si pentru ca veni vorba de petic, iata ca fiecare sac cu peticul sau. Sau cum e turcul, si pistolul. Sau, cine se aseamana, se aduna.Oricum, despre excandidatul Geoana, putem spune, parafrazand titlul unui film italian de pe la inceputul anilor `60 "N-a dansat decat o vara" ca "N-a dansat decat o...seara". Oh, Mihaela, dragostea mea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu